Mafia 3 krijgt free trial en nieuwe DLC, VANDAAG!

Mafia 3 III Faster Baby

Een grootse dag voor Mafia 3 fans, spelers en mensen die de game graag willen proberen. De nieuwe DLC komt vandaag uit. En buiten dit kan je het eerste hoofdstuk gratis spelen, om de game te proberen. Dit geld voor de PC, Playstation 4 en Xbox One.

De gratis demo/ trial is 24 GB op PC, 27 GB op de Playstation 4 en 25 GB op de Xbox One. Dit liet developer Hangar 13 weten in een blogpost. De demo laat je dus de eerste chapter spelen, waarin een bankoverval flink de mist in loopt. De demo zal eindigen in een plottwist die ervoor zal moeten zorgen dat je de rest van de game wilt spelen, bekijk de trailer hier beneden.

Als je de eerste chapter dus tof vind, kan je de rest van de game nu met 50% korting kopen tot 17 april. De nieuwe expansion ”Faster, Baby!”, zal meer auto’s toevoegen. Ook kan je nu granaten gooien tijdens het rijden. De DLC kan je krijgen via de Season Pass, de Deluxe Edition of via een losse aankoop van vijftien euro. Bekijk ook van deze update wederom een trailer hier beneden.

Na deze expansion zullen er nog twee volgen. Wat vind jij van de free trial en ga jij de nieuwe expansion spelen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek