Mafia III story expansions aangekondigd

Mafia 3 expansion

Tijdens een PAX West panel heeft 2K details over de post-launch Mafia III DLC bekend gemaakt. Naast gratis content zullen er ook story expansions te koop komen. De gratis DLC zal vooral nieuwe outfits, wapens en andere packs bevatten. De post launch DLC zal performance boosters en customization options bevatten. De story expansions zullen in de vorm van aparte game ervaringen komen die meer over personages onthullen.

Vooral nieuwe outfits voor Lincoln Clay, Wapens in de Judge, Jury and Executioner pack zullen de eerste DLC’s zijn. Deze verschijnen al 30 dagen na release van de game. De customization options zullen nieuwe opties voor voertuigen waaronder nieuwe wielen, kentekenplaten en paint jobs bevatten. Daarnaast zullen er performance boosters komen. Er zullen races komen met als beloning flinke bedragen of nieuwe personalization opties voor spelers die aan de top eindigen. 2K maakte bekend dat er buiten deze zingen nog veel meer gratis DLC zal volgen.

De story expansions zullen laten zien dat de Italiaanse mafia niet de enige dreiging voor Lincoln Clay is. De expansions zullen meer duidelijk maken over Clay zijn tijd in New Bordeaux.

Mafia 3 expansion

De omschrijvingen voor de 3 expansions zijn ook bekend gemaakt:

De eerste: Faster, Baby!

  • snelle auto’s, spannende achtervolgingen en stunt driving zullen de kern van deze DLC vormen. Lincoln zal samenwerken met zijn voormalige vlam, Roxy Laveau, om een corrupte sherrif die civil rights activisten terroriseert in New Bordeaux neer te halen.

De tweede: Sign of the Times

  • Ritueel ogende moorden beginnen op te duiken in New Bordeaux. Father James vraagt Lincoln dan ook om de verantwoordelijke cult op te sporen. Deze DLC zal Lincoln van het donkere hart van de oude bayou naar het door drugs geplaagde deel van de binnenstad nemen.

De derde DLC: Stones Unturned

  • een aartsrivaal van Lincoln is opgedoken in New Bordeaux.  Lincoln zal samen moeten werken met CIA agent John Donovan om een vete die in de jungles van Vietnam begon stop te zetten.

De drie expansions zullen deel van de season pass zijn. Deze zal 30 dollar kosten. De expansions worden los verkrijgbaar maar zullen bij elkaar zo’n 40 dollar kosten.

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek