Magik speelbaar in marvel heroes 2015

Marvel Heroes

Tijdens de San Diego Comic-Con 2015 is aangekondigd dat de community mocht gaan stemmen om te bepalen welk personage de laatste in de line up van marvel heroes 2015 zou zijn. De winnaar bleek de zus van Colossus, Magik. Marvel heroes 2015 heeft nu dus 53 speelbare personages. Magik is een gebalanceerd personage. Er is uitdrukkelijk voor gekozen om haar niet puur melee maar juist dynamisch te maken.

Magik krijgt verschillende krachten met indrukwekkende namen als Vengeful Spirit, Soulblaze en Dark Pact. Daarnaast zullen enkele minions beschikbaar zijn. Dit zorgt voor een ontzettend dynamisch summoning system waarmee spelers kunnen experimenteren. Volgens Michael May, game systems en character designer bij Gazillion, zullen er veel keuzes tussen missies of boss battles zijn. Het is daarbij mogelijk om een boss voor jou te laten vechten. Erg entertaining aldus May.  Magik kan daarnaast de energie van haar minions absorberen in haar Soulsword. Door die keuze te maken worden de summons opgeofferd maar krijgt Magik zelf meer kracht.  Er zijn dus veel verschillende manieren om dit character te spelen.

4be82cfc989c2

Dit komt overeen met de Illyana Rasputin van de comics. Met een van de meeste complexe krachten sets van alle mutants was ze dan ook een van de meest uitdagende characters voor het development team. Het team lijkt echter geslaagd te zijn. In plaats van een pure melee build, die voor de hand lag dankzij haar SoulSword, zijn er meerdere manieren om Magik te spelen. De verschillende aspecten van haar persoonlijkheid, skills en geschiedenis zijn goed tot leven gekomen in de game.

Magik is ontwikkeld door inspiratie te halen uit de klassieke dark-magic classes uit het action-RPG genre. De favoriete krachten van May zijn dan ook de mogelijkheid om vijanden te verbannen naar een andere wereld. Revive kan dan weer gebruikt worden om deze vijand als minion terug te halen.

Magik is nu speelbaar in Marvel heroes 2015 en is daarmee het laatste character voor de game.

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek