Maleficent: Mistress of Evil – Official Trailer

Disney heeft de officiële trailer van Maleficent: Mistress of Evil op YouTube geplaatst. In de trailer wordt het verhaal van de tweede film uitgelegd en zien we veel actie shots. Het tweede deel van Maleficent zal op 16 oktober te zien zijn in de Nederlandse bioscopen (Bron).

In 2014 bracht Disney het eerste deel uit van de live-action remake van Doornroosje. In de remake koos Disney ervoor om het verhaal van Doornroosje vanuit een ander perspectief te vertellen, namelijk die van Maleficent. Maleficent speelt in het verhaal van Doornroosje de heks, die haar tot een oneindige slaap vervloekt. Het eerste deel van de film geeft het verhaal een ander plot en op dit nieuwe plot wordt verder geborduurd in deel 2. Het is nu bijna vijf jaar geleden dat de eerste film in de bioscoop vertoond werd en dit jaar zal het verhaal eindelijk verder gaan. Maleficent: Mistress of Evil komt namelijk op 16 oktober naar de bioscoop. Om kijkers in de stemming te brengen op het vervolg heeft Disney de officiële trailer op YouTube geplaatst.

In 2015 heeft Disney al aangekondigd dat er een vervolg zou gaan komen op de film Maleficent uit 2014. Het duurde tot mei dit jaar voordat we de eerste beelden kregen, want in die maand kwam de eerste teaser trailer boven drijven. Met de teaser trailer kregen we ook meteen de releasedatum van de film, namelijk 18 oktober dit jaar (16 oktober is de première in Nederlandse bioscopen). De film was eigenlijk gepland voor mei 2020, maar komt nu dus een half jaar eerder. In de trailers zien we een korte uitleg van het verhaal van Maleficent: Mistress of Evil. Aurora wil in het tweede deel gaan trouwen met de prins, maar Maleficent verbiedt haar om deze bruiloft door te zetten. Dit verbod leidt tot een clash tussen Maleficent en de koningin en dit ontketent een oorlog. We zien in de trailers veel actiebeelden en grote veldslagen.

Maleficent: Mistress of Evil zal op 16 oktober te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

 

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek