Man maakt Assassins Creed tools

Er zijn mensen die cosplay maken, voor de sier.. Maar er zijn ook mensen die denken van ”Hey, dit kan nog wel eens functioneren”. Deze YouTuber heeft dan ook iets heel cools gemaakt voor de mensen die van Assassin’s Creed houden.

Assassin’s Creed Syndicate is afgelopen vrijdag uitgekomen. Samen met deze launch heeft een YouTuber zijn eigen Assassin Tools aan de wereld laten zien: De Hidden Blade en de Rope Launcher Tool. Wat hij gemaakt heeft werkt.. Maar ziet er natuurlijk niet zo geweldig uit dan als je met een Assassin door de steden springt, klimt en vliegt. Hier voor jullie de video:

De Rope Launcher werkt met CO2 en je gebruikt hem precies zoals je hem in de game gebruikt, mikken en schieten. Natuurlijk ga je niet zo snel omhoog als dat je in het spel zelf doet, maar het werkt wel. De blade werkt ook precies hetzelfde als in de game, klik hem eruit en klik hem weer terug erin, in de video laat hij zin hoe je deze blade misschien wel zelf zou kunnen gebruiken, niet doen natuurlijk!!

Assassin’s Creed Syndicate is volgens velen nu al één van de beste delen die de reeks bevat. Hij krijgt op veel sites met een early review al hoge punten. GameSpot gaf hem zelfs een 9/10. Deze reeks van games bevat al een aantal delen.. Pfoe, kun jij je deel één nog herinneren? Ik in ieder geval niet. Alle delen hebben altijd goede verkoopcijfers en reviews gehad en wij hopen dat er nog een aantal delen bij mogen gaan komen. Wat begon bij honderden jaren terug in de verhaallijn komt nu al steeds dichterbij. Speciaal voor jullie is hier nog de launch trailer:

Wat vinden jullie van de creaties van deze YouTuber, en van de game zelf? Laat het ons weten in de reacties!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek