Mario Kart 64 vs Mario Kart 8 VS NX?

Mario Kart circuit

Het is al iets meer dan een jaar geleden sinds Mario Kart 8 verscheen voor de Wii U. Het is ook al weer bijna twintig jaar geleden dat Mario Kart 64 verscheen voor de Nintendo 64. Voor alle racefanaten die niet genoeg kunnen krijgen van Mario is recentelijk Mario Kart 64 heruitgebracht voor de Wii U.

Om maar weer alle gamers een feelgood momentje te geven wordt er in de onderstaande video getoond wat de verschillen in uiterlijk zijn tussen de twee Mario Kart spelletjes. Even terug naar de goede oude tijd dat alles nog zo makkelijk was en jij samen met je vrienden bij je ouders op de bank een ruzie gingen uitvechten op het regenboog circuit.

Alhoewel Mario Kart 64 er voor zijn tijd helemaal niet slecht uit zag zien we dat het grafisch heel erg vooruit is gegaan, logisch natuurlijk. Hoewel er in de gameplay weinig verandering lijkt te zijn is het zo dat er meerdere opties bij zijn gekomen om jouw voertuig aan te passen en dat er nieuwe wapens en dergelijken zijn toegevoegd om jou op een oneerlijke manier voorsprong te geven in de race.

Bij het zien van deze video ging er maar een vraag door mijn hoofd: hoe gaat Mario Kart 9 of 10 er uit zien op de nieuwe Nintendo console die op dit moment nog de naam NX heeft? Het laatste gerucht wat betreft de nieuwe console ging over het beeldkwaliteit. Als de survey van een marketing partner van Nintendo de waarheid spreekt zal de console namelijk 900p games draaien op 60fps en heeft het de mogelijkheid om 4K video te streamen.

Nintendo NX specs survey

Hoe het daadwerkelijk gaat uitpakken zullen we zien wanneer Nintendo deze informatie bevestigt. Als deze geruchten kloppen zal de NX de eerste console zijn die ultra HD video’s kan streamen. Wij zijn in ieder geval benieuwd! Wat denken jullie over de nieuwe console van Nintendo?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek