Mario Kart 8 Deluxe krijgt geen nieuwe racetracks

Mario Kart 8 deluxe

De Nintendo Switch is geen Nintendo console zonder Mario Kart. Vandaar zal de eerste Mario Kart game voor de console een rerelease zijn van Mario Kart 8. Eerder genoemde geruchten over de ‘nieuwe’ Mario Kart zijn daarmee grotendeels niet waar.

Eerder ging er een gerucht de rondte dat er 16 nieuwe tracks werden toegevoegd aan de Deluxe variant van Mario Kart 8. Maar niets is minder waar. De game zal geen exclusieve tracks krijgen, maar zal alle tracks van Mario Kart 8 en DLC bevatten. Dit komt vervolgens uit op 48 tracks.

Bekijk onderstaande video vanaf 6:20 voor meer details omtrent de port van Mario Kart 8:

Andere geruchten zijn daarentegen wel waar. De game zal namelijk drie nieuwe voertuigen erbij krijgen en nieuwe items waaronder de double box uit Mario Kart: Double Dash. Ook zullen er nieuwe karakters worden toegevoegd aan Mario Kart 8 Deluxe.

Ondanks dat Mario Kart 8 Deluxe bijna hetzelfde is als de Wii U versie met DLC en een aantal extra dingetjes verschijnt de game niet gelijk met de Nintendo Switch op 3 maart, maar verschijnt de game volgens planning op 28 april.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek