Mario + Rabbids Donkey Kong DLC krijgt nieuwe trailer op E3

Ubisoft heeft een nieuwe trailer laten zien van de Donkey Kong DLC, die binnenkort uitkomt voor Mario + Rabbids. De DLC heet Donkey Kong Adventure en zal op 26 juni uitkomen.

Het duurt nog ongeveer 2 weken voordat de nieuwe DLC van Mario + Rabbids uit gaat komen. De DLC heet Donkey Kong Adventure en zal het welbekende personage Donkey Kong toevoegen aan de game. Dit betekent dat Donkey Kong en zijn bekende skills gebruikt kunnen worden in de game. Ubisoft heeft tijdens de E3-persconferentie een nieuwe trailer laten zien. In deze trailer zien we enkele skills van Donkey Kong in actie, Rabbids die barrels moeten ontwijken en vijandelijke Rabbids die op haaien lijken. De Donkey Kong DLC zal op 26 juni uit komen. Spelers die de Season Pass in bezit hebben, mogen al een dag eerder beginnen op 25 juni.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek