Mario Sports Superstars: Europese release date is bekend

Mario Sports Superstars

De Europese release datum van Mario Sports Superstars is bekend. De game zal uitkomen op 10 maart. Mario Sports Superstars is ontwikkeld door Camelot, het bedrijf achter Mario Tennis en Mario Golf.

Mario Sports Superstars is een van de grote namen voor de 3DS van 2017. De game bevat vijf sporten, namelijk voetbal, tennis, golf, paardenrace en honkbal. De speelbare karakters in de game zijn de bekende Nintendo figuren zoals Mario, Luigi, Yoshi, Bowser en ga zo maar door. Opvallend is dat de Europese release eerder is dan de Amerikaanse en Japanse release. Hier zal de game namelijk een aantal weken later verschijnen.

De vijf sporten

De vijf sporten die in de game gespeeld kunnen worden zijn allemaal aparte game modes. De eerder gebruikte sporten in Mario Games zullen hetzelfde format gebruiken. Je kan van tennis en golf dus dezelfde gameplay verwachten als bij Mario Tennis en Golf games. Voetbal bestaat uit 11v11 matches. De spelers hebben controle over 2 van de 11 teamleden. Honkbal bestaat uit 9v9 macthes, waarbij de verschillende karakters speciale moves hebben. En als laatste is er nog de paardenrace. De paardenrace bestaat uit een race waarbij de speler over verschillende obstakels moet springen. Het is ook mogelijk om items te gebruiken. Er is dus genoeg om te doen in Mario Sports Superstars.

Mario Sports Superstars zal in Europa gereleased worden op 10 maart 2017 voor Nintendo 3DS.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek