Mario Tennis Aces aangekondigd voor Nintendo Switch

Mario Tennis Aces

Tijdens de Nintendo Direct Mini van 11 januari heeft Nintendo beelden laten zien van Mario Tennis Aces. Er is een gloednieuwe Mario Tennis game op komst voor de hybride console.

Het is niet zomaar een nieuwe tennis game van onze welbekende loodgieter. Aces zal namelijk de eerste Mario Tennis game zijn die een Story Mode heeft sinds de release van Mario Tennis op de Game Boy Advance.

mario tennis aces story

De game maakt gebruik van nieuwe nuances in de gameplay waardoor je moet voorspellen waar jouw tegenstander gaat slaan en welke positie hij aan zal nemen. Zo kan je het beste jouw tegenslag voorbereiden. De game zal variërende missies bevatten waaronder interessante boss-battles.

Mario Tennis Aces boss

Mario Tennis Aces staat gepland voor een release op de Nintendo Switch in het voorjaar van 2018. Een exacte datum is nog niet bekend gemaakt.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek