Mario Tennis Aces onderweg voor de Switch

Mario Tennis Aces Logo Game Switch Nintendo

Onze italiaanse loodgieter en superheld Super Mario, pakt voor de achtste keer zijn tennis rackets weer op. De nieuwe sportgame genaamd Mario Tennis Aces is onderweg naar de Nintendo Switch.. dat belooft weer een paar leuke game avonden met je vrienden!

Super Mario Aces zit weer bordevol kleuren en mechanics op basis van gameplay. Mensen die de vorige titels hebben gespeeld waar Mario tennist, zullen bekend zijn met de gameplay. Toch zijn er verbeteringen en nieuwe aspecten toegevoegd.

Één van die dingen is de “Zone Shot” waarbij je de kans krijgt om de bal te richten en een krachtige schot los kan laten. Verder zijn er ook dingen zoals Racket Damage, Slow Motion en natuurlijk unieke trickshot moves die voor iedere karakter verschillend is.

Men die gewoon een lekker ouderwets potje tennis wilt spelen kunnen al deze power-ups uitzetten. Zo kun je ook als op de Nintendo Wii je Joycon met motion controls te gebruiken; de besturing is vergelijkbaar met Wii Sport Tennis.

Mario Sports maar toch met een verhaal

Ja, hij komt er echt in. Mario Tennis Aces zal ook een verhaal modus bevatten. Deze hebben we een hele tijd terug al eens eerder gezien in Mario Power Tour op de Game Boy Advance. In het verhaal krijg je voornamelijk alle besturing, tips en tricks uitgelegd maar ook een gevariëerd aantal uitdagingen wat te maken heeft met de tennis sport.

Er komt ook een Pre-Launch Online Tournament die loopt van 1 Juni tot 3 Juni. Men kan deze “demo” downloaden en spelen als Mario, Peach, Yoshi en Bowser. Indien een speler goede voortgang maakt online, maakt deze ook kans om extra karakters vrij te spelen voor de demo.

Iedereen die meedoet aan dit event krijgt een kostuum voor Mario in het volledige spel.

Mario Tennis Aces zal beschikbaar zijn vanaf 22 Juni 2018 voor de Nintendo Switch.

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek