Mario Tennis Aces pre-launch toernooi in juni

Mario Tennis Aces

Mario Tennis Aces zal op 22 juni gereleased worden. Voor iedereen die niet zo lang wil wachten, organiseert Nintendo een pre-launch toernooi. Dit toernooi zal een online toernooi zijn en plaatsvinden van 1 juni tot en met 4 juni. Op deze manier kun je de game uitproberen voor de release.

Mario Tennis Aces werd aangekondigd op de Nintendo Direct van 8 maart. De game is de Switch-titel van de bekende Mario Tennis serie. De Switch-versie voegt een aantal nieuwe functies toe aan de game. Zo kun je de switch Joy-Cons gebruiken als echte rackets. Dit zal hetzelfde werken als de Tennis game in Wii Sports. Een tweede functie is dat je de game in Simple Mode kunt spelen. Dit betekent dat je Mario Tennis speelt zonder alle speciale tennisslagen van de game. De game bevat twee toernooi mogelijkheden. De eerste is een traditionele offline mode waarin je het opneemt tegen computers. De tweede toernooi mode is online en deelname aan deze toernooien kan je verschillende prijzen opleveren.

Pre-launch online toernooi

Mario Tennis Aces wordt op 22 juni gereleased voor de Nintendo Switch. Tijdens de aankondiging maakte Nintendo ook bekend dat er een pre-launch online toernooi zal plaatsvinden. Dit toernooi geeft spelers de mogelijkheid om de game uit te proberen voor de release. De exacte data van het toernooi zijn nu ook aangekondigd. Het toernooi zal plaatsvinden van 1 juni 16:00 tot 4 juni 00:59. Deelname aan het toernooi is niet ingewikkeld. Je moet de Demo file downloaden in de Nintendo E-shop en je moet een internetverbinding hebben om de wedstrijden te spelen. Als je hebt deelgenomen aan het online toernooi krijg je hier ook een speciale outfit voor.

Mario Tennis Aces zal op 22 juni gereleased worden voor de Nintendo Switch. Het pre-launch toernooi zal plaatsvinden tussen 1 en 4 juni.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek