Marvel Heroes Omega aangekondigd voor Playstation 4

Marvel Heroes Omega

Marvel Heroes Omega is vandaag aangekondigd door Playstation en Gazillion Entertainment, de makers van Marvel Heroes uit 2013. Marvel Heroes Omega is een indirect vervolg op de PC RPG uit 2013 en verschijnt dit voorjaar nog voor de Playstation 4.

DE game haalt inspiraties uit action-RPGs en MMO games volgens Community manager David Lee.

“So what is Marvel Heroes Omega? Marvel Heroes Omega doesn’t really fall into typical genre categories. It draws inspiration from both action-RPGs and MMOs, making it a truly unique blend of non-stop action and near limitless progression!”

Uiteraard komen we onze favoriete Marvel helden zoals Spider-Man, de Avengers, de X-men en de Guardians of the Galaxy tegen, maar ook schurken zoals Loki en Doctor Doom ontbreken niet. Marvel Heroes Omega zal een Story campaign bevatten van negen hoofdstukken. We hebben ook nog een mooie trailer:

Wil je de game al proberen? Dan is er goed nieuws, want een closed beta zal binnenkort beschikbaar worden voor de Playstation 4. Het is verder nog onduidelijk of deze game een direct vervolg zal zijn op de PC versie welke sinds de release van vier jaar geleden nog steeds ondersteund wordt, of dat het enkel een port is, of een geheel losstaande game. De game zal in ieder geval gratis te spelen zijn.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek