Marvel’s Black Panther krijgt wilde nieuwe trailer

Voordat de klapper van Marvel’s 2018, Avengers: Infinity War, op het witte doek gaat verschijnen, is er nog één andere film die ons zal gaan vermaken: Black Panther. We volgen T’Challa, de misdaadbestrijder uit Wakanda. De laatste officiële trailer is nu te bekijken, bij ons! Dit is de vierde trailer die de anderen uit december, oktober en de eerste trailer uit juni opvolgt. De film word geregisseerd door Ryan Coogler (Fruitvale Station, Creed) en de cast bestaat vooral uit Lupita Nyong’o, Martin Freeman (Sherlock), Angela Bassett en Forest Whitaker (elke film ooit).

Black Panther zal vanaf 12 februari 2018 in jouw lokale bios te checken zijn! In ander Ryan Coogler nieuws: Het is officieel bevestigd dat Jordan terug zal keren voor Creed 2, de spin-off filmreeks van Rocky. Ditmaal zal Sylvester Stallone aan de zijlijn staan. Ga jij beide films bekijken? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek