Marvel’s The Punisher release datum aangekondigd

In de nieuwe trailer voor The Punisher hier boven, zit iets speciaals: De release datum! Vanaf 17 november 2017 kunnen jullie (en ik) genieten van het eerste seizoen van deze Marvel x Netflix serie! De hoofdrol zal gespeeld worden door The Walking Dead’s Jon Bernthal, een acteur die steeds vaker in series en films verschijnt.

In de serie volgen we Frank Castle (The Punisher) in een soort van origin verhaal. Ook personages van andere Marvel series zullen een verschijning maken. We zien Frank’s groei van soldaat tot de man die hij vandaag is. Het seizoen zal met de aflevering donkerde worden en ook luguberder zijn dan andere Marvel shows. Karen Page (Daredevil) zal ook een grote rol spelen in dit seizoen. Het seizoen zal 13 afleveringen van een vol uur krijgen, net als de andere shows.

Frank is uit op wraak, dat kon je in de eerste trailer goed zien. Zijn gezin werd vermoord door gemaskerde mannen en hij wilt weten wie er verantwoordelijk voor is. Frank lijkt koud, maar er zit meer in hem dan hij toe laat, Karen weet dit en wilt hem helpen. Hoe dit allemaal af gaat lopen zullen we binnenkort gaan zien!

Kijk jij er naar uit om The Punisher te bingen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek