Mass Effect 2 nu gratis voor PC spelers

Mass Effect 2 Origin Electronic Arts

Electronic Arts heeft een nieuwe free game giveaway en het is er niet zomaar één. Mass Effect 2 is nu gratis te downloaden via Origin. Met de release van Andromeda die waarschijnlijk dit jaar komt kan je zo wel in de game-reeks komen.

Electronic Arts doet dit voor een On the House promotie. Je kunt de game hier claimen voor jezelf. Houdt in gedachte dat dit de standaard versie van de game is zonder de DLC erbij. Alhoewel de expansions voor de game het zeker waard zijn om te spelen, vooral Liar of the Shadow Broker.

Mass Effect 2 Origin Electronic Arts

Als je lid bent van Origin Acces kon je deze game natuurlijk al spelen, zelfs voor die mensen is het wel essentieel de game via de link toe te voegen zodat je hem behoud als je Origin Acces niet meer gaat verlengen.

BioWare en EA hebben deze week al aangekondigd dat Mass Effect: Andromeda 21 maart 2017 uit zal gaan komen. Ga jij de freebie of Andromeda halen? Laat het ons weten!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek