Mass Effect: Andromeda director spreekt over volgende games

Mass Effect Andromeda volgende

Mass Effect: Andromeda lijkt niet de start te zijn van een nieuwe trilogie. Creative director Mac Walters bevestigde dit al eerder deze week. Toch lijkt Andromeda niet de laatste game in de serie te zijn. Walters zei op Twitter dat er toch dingen op de planning staan voor de serie.

Het zullen waarschijnlijk niet 3 delen worden, maar toch zijn er plannen voor de Mass Effect serie. Er blijken nog veel verhalen over te zijn. In Andromeda begin je de game als Ryder, een soldaat die nog niet getest is. Het verhaal zal zich afspelen als we gewend zijn van veel hero’s verhalen. Shepard was in het eerste deel van de Mass Effect serie al bekend. Dat is deze keer dus anders. De hoop is dat Andromeda een goed omvattend verhaal gaat vertellen. De Ryder familie staat centraal in Mass Effect: Andromeda. Zo dus ook Alec Ryder, de vader van de hoofdpersonen. Zijn storyline zal in de main game, maar ook in andere projecten, verkend worden. Of dat andere games of DLC betekent weten we helaas nog niet. De Mass Effect serie kent ook novels en comic books. Het zou dus ook kunnen dat verhalen verder verkend worden op deze manieren.

Mass Effect Andromeda niet laatste

Daarbij komt dus kijken dat BioWare misschien meer games in de Andromeda galaxy gaaat maken. Het is de bedoeling dat het verhaal compleet wordt. Daarbij moet bedacht worden dat er veel verhalen over zijn die nog verteld kunnen worden. Er is nog heel veel verkenning over voor de speler. Het einde van Andromeda blijft een verassing. Wel bekend is dat er een hele andere aanpak komt. Of de speler weer kan kiezen uit verschillende eindes is dus niet duidelijk.

Andromeda blijkt niet veel in te gaan op het einde van Mass Effect 3. Daarnaast is bekend dat de game gebruik zal maken van zowel een new game+ mode met een update en een crafting system.

 

 

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek