Mass Effect Andromeda kampt met performance issues, glitches en vreemde animaties

Mass Effect Andromeda

De nieuwe Mass Effect staat voor de deur en er zijn al beelden verschenen over de finale versie van de game. De eerste uren van de game worden beschreven als “Niet zo goed” en de game bevat vreemde animaties, glitches en performance problemen. 

In de GIFjes hier beneden kun je bekijken hoe de game er uit ziet en wat er precies bedoeld wordt met bovengenoemde beperkingen. Om te beginnen met de vreemde loop animatie van één van de karakters in de game.

Walk aniamtion

Bron: Thisgengaming

De volgende GIF toont wat vele spelers noemen: “dead eyes” van de characters in het spel. Daarnaast is de dialoog opmerkelijk om de uitspraak “Sorry, my face is tired”. Dit is iets wat mensen werkelijk nooit hebben gezegd, of zullen zeggen. We kunnen inderdaad zien dat je gezicht moe is aangezien er nauwelijks een emotie van af te lezen valt.

Dead eyes

Bron: Thisgengaming

Zoals te zien hier beneden zitten er ook wat aparte glitches in het spel. Tenminste, dat is wat ik uit de volgende GIF kan opmaken. Dat is tenminste zo als het niet de bedoeling is dat soldaten spontaan danspauzes gaan inlassen tijdens vuurgevechten.

glicthes andromeda

Bron: Thisgengaming

Doen deze characters mee aan WWE?

Mass Effect

Bron: Thisgengaming

Biedt ze jou haar wapen aan, of houdt ze haar pistool verkeerd om vast?

Andromeda Pistol

Bron: Thisgengaming

Tot slot de vreselijk ogende animaties die gebruikt worden als personages praten in de game. Zijn dit dezelfde ontwikkelaars als de eerste drie Mass Effect games?

Andromeda lip

Bron: Thisgengaming

Zal een Day One patch deze velen problemen oplossen, of zullen we het moeten doen met deze vreemde animaties, glitches en gezichtsuitdrukkingen?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek