Mass Effect: Andromeda krijgt 10 uur EA Access trial

mass effect andromeda

EA laat weten dat EA Access leden eerder aan de slag mogen met Mass Effect: Andromeda. Net zoals we zagen met Battlefield 1 mogen EA Access leden nog voor de releasedatum aan de slag met de nieuwe game. Je kunt de game dan 10 uur uit proberen.

Ea laat dit weten door middel een blogpost op de officiële EA Access pagina van de EA.com. Dit aanbod geldt voor alle EA Access/Origin Access leden. Dit betekent dat PC en Xbox One spelers bijna een week eerder al aan de slag mogen met de nieuwe Mass Effect. De trial gaat namelijk van start op 16 maart voor de leden. Helaas kunnen Playstation 4 spelers geen gebruik maken van dit aanbod.

Dat gezegd te hebben laat EA weten dat ze de EA Access vault gaan uitbreiden met meer dan 40 games binnen drie maanden. Om te beginnen zijn Battlefield: Bad Companyy 2 en Battlefield 3 vanaf nu speelbaar vanuit de vault.

De volgende blockbusters gaan dit jaar sowieso nog verschijnen in de vault:

  • Dead Space™ Ignition
  • Madden NFL™ 17
  • Skate™ 3
  • Zuma’s Revenge™

Ga jij Ea Access voor een maandje aanschaffen om de nieuwe Mass Effect te proberen, of wachten we nog een weekje langer?

Mass Effect: Andromeda verschijnt 23 maart voor de Playstation 4, Xbox One en PC.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek