Mass Effect: Andromeda krijgt nieuwe exotische trailer

Gisteren kregen we al meer informatie over de trial van Origin Acces van Mass Effect: Andromeda. Vandaag is het tijd voor een nieuwe trailer voor Mass Effect: Andromeda. Deze trailer laat zien hoe planeten en gebieden in elkaar steken door middel van het showcasen van een aantal geweldige uitziende en exotische gebieden. De details voor Andromeda blijven maar binnenstromen naar mate de game dichter en dichter bij launch day komt.

Ook al krijgt de game geen multiplayer beta, zal alsnog een deel eerder beschikbaar zijn via EA Acces. Mensen met Acces en een Xbox One of PC kunnen dit deel van de game al vanaf 16 maart gaan spelen. Overige spelers moeten wachten tot 21 maart.

Kan jij al niet wachten om in alweer het vierde deel van deze sci-fi RPG te springen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek