Mass Effect: Andromeda Launch Trailer uitgebracht

Mass Effect: Andromeda

Het duurt nog iets minder dan twee weken en dan kunnen we Mass Effect: Andromeda gaan spelen. Om iedereen alvast een voorproefje te geven, is vandaag op YouTube de launch trailer uitgebracht. 

De trailer geeft ons een beetje van alles. Het laat het verhaal zien, de plaatsen waar de game zich afspeelt, space battles en nog veel meer. Het verhaal wordt vooral nog even goed uitgelegd. Je bent als speler een pathfinder en je doel is om een nieuwe plek te vinden om te wonen. Dit dreigt echter helemaal verkeerd te gaan, omdat de omgeving waarin je beland bent een stuk minder vriendelijk is dan gedacht. Dit betekent dat je de planeten moet gaan verkennen en op zoek moet gaan naar genoeg grondstoffen. Er liggen namelijk nog heel wat mensen in slaap, die uiteindelijk ook weer moeten kunnen overleven. Tijdens deze zoektocht kom je verschillende personages tegen, zowel vriendelijk als vijandig. In de trailer is te zien dat de interactie tussen de mensen en de andere bewoners kan leiden tot zowel vechten als samenwerken.

Als je na het zien van deze trailer niet meer kan wachten om te spelen, zul je lid moeten worden van Origin Acces. Daarmee kan je namelijk vanaf 16 maart 10 uur van de multiplayer en de gated singleplayer spelen.

Mass Effect: Andromeda is vanaf 23 maart beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek