Mass Effect: Andromeda Natalie Dormer en nieuwe gameplay video

Mass Effect: Andromeda Dr Lexi T'Perro

Mass Effect heeft vandaag op Youtube twee video’s geplaatst over Mass Effect: Andromeda. De eerste video laat ons zien dat Natalie Dormer het karakter Dr Lexi T’Perro zal spelen. Het tweede filmpje is het tweede deel van de gameplay series en gaat over character customization.

In het eerste filmpje vertelt Natalie Dormer over de rol van haar personage in Andromeda. Ze spreekt de stem in van Dr Lexi T’Perro, de dokter aan boord van de Tempest. Haar rol in het verhaal is om de speler te begeleiden door het universum. Lexi heeft namelijk aardig wat ervaring en wijsheid in zich. Daarnaast vertelt Natalie dat Lexi niet emotieloos is en dat dit in sommige scènes van het spel ook naar boven zal komen. Over de productie van Andromeda heeft Natalie alleen maar lof. Ze zegt dat alle makers het best mogelijke werk leveren. Ze is echter niet de enige Game of Thrones acteur die een stem inspreekt in Andromeda. Gethin Anthony, Ranly Baratheon in GoT, doet namelijk de stem van Gil.

Gameplay series

Het tweede filmpje dat Mass Effect geplaatst heeft is onderdeel van de gameplay series. Het is het tweede filmpje in een serie van drie en deze gaat over character customization. Het filmpje leert ons dat er in Mass Effect: Andromeda drie typen skills zitten, namelijk combat, tech en biotics. Als je deze drie skills combineert of je op een specifiek type richt, creëer je een profiel van je karakter. Dit profiel geeft je enkele perks voor de gekozen skills. Dit betekent dat je geheel zelf je karakter kan vormgeven zoals jij dat wilt. Naast de customization van je profiel kun je ook vier profielen tegelijk als favoriet kiezen. Deze favoriete profielen kun je terwijl je in combat bent switchen. Hierdoor is het mogelijk om je skillset snel aan nieuwe situaties aan te passen.

Het eerste filmpje uit de gameplay series was vorige week door Mass Effect geplaats en gaat over combat. Voor diegene die hem gemist hebben:

Mass Effect: Andromeda zal op 23 maart uitkomen voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek