Mass Effect: Andromeda niet gepland voor Nintendo Switch

mass effect andromeda

Met nog maar een paar dagen te gaan tot we meer te weten komen omtrent de nieuwe console van Nintendo. Komen er vanuit verschillende hoeken al een aantal nieuwtjes onze kant op gevlogen. Zo laat BioWare weten dat de nieuwe Mass Effect niet gepland stond voor release op de nieuwe console, maar, het kan wel.

EA heeft een poos geleden laten weten dat ze een grote game zullen gaan brengen naar de Nintendo Switch. Het blijkt echter niet Mass Effect: Andromeda te zijn volgens BioWare. Alhoewel de game niet bedoeld is om te verschijnen voor de console, nemen BioWare en EA het wel in overweging als er een sterke vraag naar een Switch versie is van de game.

“Yeah, not right now, no,” antwoordde Mike Gamble op de vraag of de game ging verschijnen op de Nintendo Switch. “We’re not planning on it. If the Switch launches and everyone’s just yammering for Mass Effect, who knows. We never want to close doors like that.”

Mass Effect 3 verscheen wél voor de Wii U. Het kan dus best als een klap aankomen om te horen dat de nieuwe game niet naar de console van Nintendo komt.

Mass Effect Andromeda verschijnt in de lente van 2017 voor de Playstation 4, Xbox One en PC. Later in januari of februari zullen we meer informatie omtrent de Playstation 4 Pro support ontvangen van EA en BioWare. Ook zal de game een vorm van ondersteuning ontvangen voor Project Scorpio die later dit jaar verschijnt.

12 januari zal Nintendo een briefing houden waarin we de prijs, specificaties en launch line-up te weten komen over de nieuwe console.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek