Mass Effect: Andromeda Origin Acces Trial bevat gated singleplayer

Mass Effect: Andromeda

De Origin Acces Trial van Mass Effect: Andromeda zal een gated singleplayer bevatten. Iedere Xbox One en PC-speler die lid is van Origin Acces kan een week eerder 10 uur de game spelen. Deze 10 uur bestaat uit een gated singleplayer en onbeperkte multiplayer.

Dat de singleplayer in de Origin Acces Trial gated zal zijn werd op Twitter vermeld door Fernando Melo, producer van Mass Effect: Andromeda:

In de tweet laat Melo weten dat je op een gegeven moment niet verder kan in de story van de singleplayer. Dit betekent echter niet dat je meteen uit de game gekickt wordt. Er is namelijk nog genoeg om te exploren op de planeet waar de story zal stoppen en je kunt het stukje natuurlijk altijd opnieuw spelen. Naast de gated singleplayer heb je met de Acces Trial onbeperkt toegang tot de multiplayer. Het enige wat je in de multiplayer tegenhoudt is dat je maar 10 uur mag spelen. Dit concept van Origin Acces Trials wordt vaker gebruikt. Zo kon je ook in Battlefield 1 een stukje van de singleplayer spelen en onbeperkt multiplayer.

Multiplayer missions

Naast wat meer details over de inhoud van de Origin Early Acces is er ook meer bekend geworden over de multiplayer. De multiplayer van Mass Effect: Andromeda zal iets nieuws bevatten, namelijk missies. Deze missies zijn de schakel tussen de singleplayer en de multiplayer. Je kan met deze missies rewards verdienen voor beide gamemodes. Het nieuws over de multiplayer feature werd ook naar buiten gebracht door Melo in een tweet:

De Origin Acces Trial van Mass Effect: Andromeda is beschikbaar vanaf 16 maart voor Xbox One en PC. Op 23 maart zal de volledige game beschikbaar zijn op eerder genoemde platformen en de Playstation 4.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek