Mass Effect: Andromeda Pre-order Multiplayer Trailer

Mass Effect Andromeda Preorder Bonuses

EA heeft een nieuwe trailer van Mass Effect: Andromeda gelaunched. In de trailer, geplaatst door PlayStation EU, zijn de pre-order extra’s te zien. De extra’s bestaan uit de Deep Space Explorer armor, een unieke Nomad skin en een multiplayer XP boost.

De extra’s die je krijgt bij de pre-order waren al langere tijd bekend. Nu worden ze echter ook getoond en daarnaast bevat de trailer ook nieuwe informatie. In de trailer zijn namelijk beelden te zien van wat waarschijnlijk de multiplayer mode zal zijn. De beelden laten een combat systeem zien dat dynamisch is en waarin speciale krachten gebruikt kunnen worden. De beelden zijn interessant, omdat BioWare nog weinig details heeft vrijgegeven over de multiplayer.

Multiplayer

Aan de multiplayer beelden te zien zal het lijken op die van Mass Effect 3. Dit zou betekenen dat de multiplayer een co-op battle is tegen AI. Er zullen net zoals in Mass Effect 3 meerdere manieren zijn om je multiplayer character te customizen. Zo kun je nieuwe items en wapens verkrijgen. Bij het verkrijgen van nieuwe items zullen ook weer microtransactions het proces kunnen versnellen. Hoe dit precies in zijn werk zal gaan, is nog niet bekend.

Mass Effect: Andromeda zal op 23 maart 2017 verschijnen voor de PS4, Xbox One en PC.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: remcob93

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Kijkhoek

dé Luisterhoek