Mass Effect: Andromeda trailer + stemcast onthuld

mass effect: andromeda

Gisteren was het N7 Day en beloofde EA nieuws over Mass Effect: Andromeda met de fans te delen. Hier kun je alvast het laatste nieuws van de game checken! Maar wie zal hoofdpersoon Ryder van een stem voorzien?

EA teasde gisteren dat er zeer binnenkort een trailer van Mass Effect: Andromeda zou verschijnen, en gisterenavond stond ie dan eindelijk online: de eerste cinematic trailer van de game! Voor als je nog niet bereid was deze uit te checken: bekijk de trailer hier beneden.

Stemacteurs

BioWare, de ontwikkelaars van het spel, staan bekend om hun narratieve RPG’s. Ervaring en beleving staan voorop bij het bedrijf, en dat is te herkennen in meeslepende titels als de vorige Mass Effect trilogie en de Dragon Age serie. Het is dan ook geen verrassing dat elke titel die BioWare ontwikkeld heeft, de beste stemacteurs uit de business ingeschakeld worden. EA deed een boekje open over de talenten die de characters in Andromeda van een stem zullen voorzien.

Aan het begin van de game kan de speler kiezen of deze als vrouw of man wil spelen. Beide characters komen uit dezelfde familie: de familie Ryder. Het is een tweeling en zij zullen naast elkaar in de game bestaan. Als je ervoor kiest om als broer Scott Ryder te spelen, kom je zus Sarah Ryder dus tegen in jouw game. Scott’s stem wordt ingesproken door Tom Taylerson, die we wellicht kennen als Octodad uit Octodad: Deadliest Catch. Fryda Wolff, die de stem van Sarah Ryder inspreekt, is ook bekend van Octodad. Hierin speelt ze dochter Stacy. Ze heeft echter meerdere gametitels op haar naam staan, zoals EvolveSid Meier’s Civilization: Beyond Earth, Street Fighter V en meer.

Een ander belangrijk personage in de game, de vader van de tweeling, Alec Ryder, wordt ingesproken door Clancy Brown. Brown is onder andere bekend van The Shawshank Redemption, waarin hij Captain Hadley speelde. Ook sprak hij de stem in van Meneer Krabs in de Engelstalige Spongebob Squarepants.

We zullen Mark Meer en Jennifer Hale als Commander Shepard zonder twijfel missen. Met deze line-up moet het echter goed komen met Andromeda.

Mass Effect: Andromeda verschijnt in de lente van 2017 op PC, Xbox One en PS4.

 

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek