Master Wind Waker Pack nu beschikbaar

Hyrule Warriors master wind waker

De Master Wind Waker Pack is nu beschikbaar voor Hyrule Warriors Legends op de 3DS. Dit is één van de vier DLC’s die al zijn bevestigd voor de 3DS versie van Hyrule Warriors. Daarnaast is er een gratis character bij gekomen voor zowel de 3DS als de Wii U versie, genaamd Midli.

Hyrule Warriors Legends is de 3DS versie van Hyrule Warriors die sprekend lijkt op de Wii U versie: Hyrule Warriors, maar er iets minder gelikt uitziet omdat de Wii U natuurlijk een krachtigere console is. Daarentegen heeft de 3DS versie wel een aantal dingen die niet op de Wii U versie te vinden zijn.

Vandaag is de eerste uitbreiding verschenen voor de 3DS game, namelijk Master Wind Waker. Deze is al voor een klein bedrag van 1,99 euro verkrijgbaar in de Nintendo E-shop. Voor dat kleine bedrag zullen de volgende dingen worden toegevoegd aan Hyrule Warriors Legends:

  • Zestien nieuwe My Fairy costume pieces.
  • Een nieuwe Wind Waker map in de adventure mode met een nieuw type scenario.
  • Een nieuwe vrij te spelen special rewards map.
  • Een nieuw speelbaar character: Medli (gratis voor 3DS en Wii U).

Benieuwd wat wij vonden van deze 3DS uitvoering van Hyrule Warriors? Wij hebben de game een score van 7 gegeven. De game heeft voldoende diepgang en genoeg uren aan speel plezier. Wil jij meer weten? Lees dan onze gedetailleerde review over het spelletje hier!

De game is afgelopen maart uitgekomen en speelbaar op de 3DS en New 3DS, maar wil je het beste uit de game halen dan raden wij jou aan om deze spelen op de New 3DS, aangezien de standaard 3DS onderpresteert tijdens het spelen van Hyrule Warriors Legends.

Heb jij deze game al voor jouw 3DS? Zo ja, wat vind jij er van? Ga jij de uitbreiding kopen voor maar 1,99 euro?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek