Mayans MC pilot aflevering word opnieuw opgenomen en gecast

mayans mc

Sons of Anarchy spinoff Mayans MC gaat volgens meerdere rapporten de pilot aflevering opnieuw opnemen en worden sommige hoofdrollen veranderd. Op dit moment is er verder nog niks bekend over welke rollen recast worden of waarom de reshoot gaat gebeuren.

Het is niet ongebruikelijk dat pilot afleveringen een reshoot krijgen, dit gebeurt vaker bij grote projecten. Kurt Sutter liet weten dat dit ook bij de Sons of Anarchy pilot is voorgekomen.

Kurt Sutter zei op Twitter: This was the process for Sons of Anarchy. Shows Fox/FX’s commitment to series. Allows me and Elgin to improve cast, script, and direction!

Wat er nog meer bekend is dat Kurt Sutter zich volledig op het schrijven gaat concentreren en zijn taak als regisseur naast zich neerlegt. Hiervoor in de plaats krijgen we Norberto Barba als regisseur en uitvoerend producent. Norberto Barba is onder andere bekend van Preacher en Grimm. Het productie team is momenteel druk bezig met het zoeken naar nieuwe acteurs. De opnames zullen later in de zomer weer herstart worden.

Hieronder een wat lage kwaliteit set foto.

mayans mc

De serie

Mayans MC word net als Sons of Anarchy een donker family drama serie. Het komt op hetzelfde neer alleen word het verhaal dit keer verteld vanuit het perspectief van een latino personage. De serie krijgt de naam van the Mayans Motorcycle Club. Deze club speelde een grote rol in de originele serie Sons of Anarchy.

Mayans MC speelt zich af in de nasleep van Jax Teller’s dood aan het einde van Sons of Anarchy in 2014. De serie zal zich gaan richten op EZ Reyes, een prospect in de Mayan MC charter op de grens van California en Mexico.

Als groot fan van de originele serie kijk ik erg uit naar dit project. Wat denken jullie van de spinoff? Gaat deze ook zo goed worden? Laat het ons hieronder weten.

 

 

 

 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek