Meer Anthem nieuws en boxart!

EA verandering

Nog geen week voordat E3 van start gaat mogen we meer Anthem nieuws met jou delen. Waaronder een eerste blik op de officiële boxart van de game.

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden, dus we doen het nog maar een keer: E3 staat om de hoek! Het is letterlijk nog maar een week van ons verwijderd en de hype levels schieten de spuigaten uit. Voordat E3 begint is EA aan de beurt met haar eigen evenement EA Play. Net als met E3 mogen we ook hier een aantal nieuwe games verwachten. Wat we precies te zien krijgen bij EA Play is nog een vraag. Iets wat zeker mag zijn is dat is dat we meer te zien krijgen van Battlefield V en de gebruikelijke sportgames zoals FIFA. Van Anthem weten we wel al het een en ander.

Aangezien EA Play niet officieel onderdeel is van de E3, staat de persconferentie ook niet tussen de E3 planning van eerder vandaag. De persconferentie van EA Play kun je live volgen via de website en zal van start gaan om 20:00, aanstaande zaterdag, 9 juni.

Anthem op EA Play

Tijdens EA Play zal er een gloednieuwe trailer getoond worden. Je duikt dieper in de gevaarlijke wereld van Anthem en krijgt al een voorproefje van het verhaal, personages en de monsters die samen de game leven in blazen.

Naast de nieuwe trailer zal er meer gameplay getoond worden. Vorig jaar zagen we al hoe de core-gameplay van Anthem er uit zag. Schieten, vliegen, en niet te vergeten looten. Dit jaar zullen we meer van deze actie zijn.

De combat wordt tijdens EA Play goed onder de loep genomen. De Javelin exosuits zullen in volle glorie te zien zijn wanneer er een gevecht met de meest furieuze vijanden tot nu toe getoond wordt.

BioWare General Manager Casey Hudson, Executive Producer Mark Darrah, en Lead Writer Cathleen Rootsaert zullen het podium betreden om jou meer te vertellen over de ontwikkeling van Anthem. Naast meer nieuws omtrent de ontwikkeling zal je een kijkje achter de schermen geboden worden waarbij je wat concept art te zien krijgt van de game.

Last but not least, de voorlopige boxart van Anthem!

Anthem Boxart

Anthem verschijnt begin 2019 voor de Playstation 4, Xbox One en Pc.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek