Meer beeldmateriaal nieuwste Pokémon film op Pokémon Day

Pokémon trailer 2018

Gisteren hebben jullie kunnen lezen dat Pokémon Day dit jaar gevierd word op 27 februari. Deze dag staat, zoals de naam al verklapt, helemaal in het teken van Pokémon. Momenteel is er nog niet veel bekend over de activiteiten van deze dag. Dankzij de website Serebii weten wij nu dat er nieuw beeldmateriaal van de aankomende Pokémon film zal verschijnen op deze dag.

De nieuwste film

Het nieuws omtrent de aankomende Pokémon film is al een tijdje stil. Hier staat echter verandering in te komen. Serebii heeft via Twitter bekend gemaakt dat wij meer informatie over de film kunnen verwachten op Pokémon Day. Het nieuwste beeldmateriaal van deze film zal op deze dag namelijk getoond worden aan het publiek. Er is nog niet bekend of dit in de vorm van een nieuwe trailer is of door middel van een sneak preview. We zullen dus nog een paar dagen geduld moeten hebben. Momenteel weten wij al dat deze film gebruik zal maken van een geheel nieuwe tekenstijl. We hebben hier al een voorproefje van gekregen dankzij de trailer. Hier zijn tot nu toe ook al veel positieve reacties op gekomen. Hieronder heb je de mogelijkheid de trailer nogmaals te bekijken.

Zodra er meer bekend is over het nieuwste beeldmateriaal zal ik dit in een artikel zetten. Houdt de website dus goed in de gaten indien je hierin geïnteresseerd bent!

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek