Meer gameplay beelden van Far Cry 5

Far Cry 5

We zagen eerder bij de Ubisoft persconferentie al de eerste gameplay beelden van Far Cry 5. Hier hebben we nog een video met gameplay beelden van Far Cry 5 waar Boomer de hond in het middelpunt staat.

In deze video is PlayStation Underground samen met Far Cry’s Creative Director Dan Hay op de E3. Dan Hay legt hierin onder andere uit waarom ze dit keer niet voor een eiland ver weg zijn gegaan maar het “back home” hebben gehaald. Ook is in deze video goed te zien hoe je Boomer de hond tactisch kunt inzetten in deze game. Je kunt hier goed zien hoe je met Boomer vijanden kunt spotten, en hoe je Boomer de vijanden kunt laten aanvallen zonder zelf gezien te worden.

In de video laten ze goed zien dat je de game op verschillende manieren kunt spelen. Je kunt voor een meer stealth aanpak gaan of er als Rambo vol in rennen en alles neermaaien. Verder zie je ook een zipline en mounted wapens op daken. Je kunt tankwagens opblazen en andere auto’s. Ik word in ieder geval heel blij van de beelden die ik heb gezien en kan niet wachten tot 27 februari 2018 wanneer de game gaat uitkomen en ik los kan gaan in Hope County Montana.

Bekijk hieronder de nieuwe beelden

Ben jij net zo hyped als mij van deze game? Wat denk jij van de nieuwe setting? Laat het ons hieronder weten.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek