Meer gratis Xbox One en 360 games nu beschikbaar

Xbox Dragon Age Origins

Nu dat E3 is afgelopen is het natuurlijk back to the daily shizzle. Dus ook de Xbox Live Games With Gold zijn weer te bekijken op onze website. Deze maand zijn er weer wat interessante titels te downloaden, voor de mooie prijs van: €0,00.

Deze maand is het voor Xbox One spelers tijd om hun hacking-skills aan de wereld te laten zien in Watch Dogs. Voor de oude vertrouwde Xbox 360 spelers is het nu dan tijd om hun zwaarden te verscherpen want hun mogen genieten van de freebie Dragon Age: Origins. Xbox One spelers kunnen van Dragon Age gebruik maken via het backwards compatibility programma, waarmee je jouw 360 games op je One kan spelen!

Watch Dogs Games With Gold Xbox

De gratis Games With Gold van juli 2017 zijn nog niet aangekondigd. We zullen natuurlijk weer bij jullie rapporteren wanneer deze titels worden aangekondigd. Xbox kondigde wel al aan dat Fuzion Frenzy en Crimson Skies backwards compatible zullen worden! Bekijk hier beneden de overzichtelijke lijst van de GWG van deze maand:

June 2017 Games With Gold Lineup

Xbox One:

Xbox 360:

Zitten er deze maand leuke games voor jou bij? Zo niet, wees dan niet getreurd! Elke maand komen nieuwe gratis games, zolang jij Xbox Live Gold hebt.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek