Meer info over Destiny 2 Warmind vandaag

Destiny 2 Warmind

We weten eigenlijk nog helemaal niets over de volgende expansion van Destiny 2. Het is inmiddels ook al zo’n vier maanden geleden dat er grote nieuwe content aan de game werd toegevoegd. Vandaag zal Bungie een hele hoop nieuwe informatie onthullen over de Warmind expansion.

De stream begint vandaag, April 24 at 10 AM PT / 1 PM ET / 5 PM UTC. Tijdens deze stream zullen verschillende developers spreken over wat spelers kunnen verwachten van de DLC. Bungie blijft dan ook werken aan Destiny 2 met verschillende grote updates en tweaks.

Dit gaat een grote stream worden volgens Bungie. Volgens community manager David Dague zullen er meer developers spreken dan ooit tevoren in een stream van Bungie. Warmind zal op 8 mei uitkomen, samen met het begin van season 3 van Destiny 2. Dan beginnen dus ook gelijk de nieuwe crucuble rankings, private matches, meer vault space, de mogelijkheid tot meerdere emotes, exotic weapon masterworks en andere tweaks waaronder heroic strike modifiers, nightfall challenge cards en seasonal vendor progression.

Bungie lijkt er van op de hoogte te zijn dat Destiny 2 niet de game is die fans hadden verwacht. Vandaar dat er gekozen is voor een zes maanden plan waarmee de developer zal gaan werken. Het is de bedoeling om goed naar feedback te luisteren zodat de game uiteindelijk toch nog gaat worden wat het zou moeten zijn. Of spelers nog enthousiast zijn te krijgen voor de game is dan nog de vraag.

Destiny 2 Warmind

 

Warmind draait om een netwerk van computer gestuurde verdedigingssystemen die diep in gevaarlijke vaults liggen. Deze speelden al eerder een rol in de Destiny The Dark Below expansion. Warmind zal natuurlijk ook een paar nieuwe maps voor de crucible mode met zich mee brengen. Deze maps zullen voor iedereen beschikbaar zijn. Spelers die private matches willen spelen zullen echter wel allemaal de DLC in hun bezit moeten hebben.
Bungie lijkt er klaar voor te zitten met een duidelijk plan en een schema voor post-launch content. Of het vertrouwen van spelers teruggewonnen kan worden moet blijken, maar het herstel van Destiny 2 zou natuurlijk mooi zijn.

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek