Meer Mass Effect: Andromeda footage op Nvidia’s CES 2017

Mass Effect: Andromeda

BioWare laat via Twitter weten dat ze binnenkort meer footage van Mass Effect: Andromeda zullen laten zien. Dit zal gebeuren op de Nvidia’s Consumer Electronics Show die volgende week op 4 januari zal plaatsvinden. 

Er zijn nog niet veel details bekend over wat we precies te zien krijgen op CES 2017. De enige informatie die BioWare prijsgeeft is dat het gaat om gameplay en environment footage.

The Game Awards 2016

Op de Game Awards 2016 werd al een gameplay trailer getoond van Mass Effect Andromeda. Voor diegene die hem gemist hebben:

De trailer laat een aantal belangrijke personages, de wereld en onderdelen van het combat system zien. Als je graag up-to-date wil blijven met al het Mass Effect: Andromeda nieuws kun je terecht op hun website.

Mass Effect: Andromeda zal waarschijnlijk wereldwijd gereleased worden in het eerste of tweede kwart van 2017. De datum is nog niet bekend.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek