Meer Mirror’s Edge Catalyst gameplay

Mirror's Edge Catalyst Faith

Electronic Arts heeft een paar nieuwe gameplay video’s online gezet die de combat en movement van Mirror’s Edge Catalyst visualiseert. Voor alle Free-runners of liefhebbers van deze action game zal dit de game van het jaar gaan worden maar laten we eerst maar eens naar de gameplay kijken!

Faith, deze sterke dame staat bekend om haar vloeiende movement en Krav Maga combat. Ze keert weer terug in dit tweede deel van Mirror’s Edge, een game die ik in ieder geval kapot gespeeld heb toen der tijd. De movement zal vrijwel net zo toegankelijk zijn als in het eerste deel met natuurlijk een hele hoop verbeteringen en polishes. Een nieuwe move is bijvoorbeeld de quick turn, waarin je snel 90 of 180 graden zult draaien. Om een vrijere wereld te creëren zijn er ook nieuwe items in de game zoals een soort grappling hook waarmee je makkelijker gebouwen kunt beklimmen. Een andere item heet ”The Disruptor” en de naam van deze item zal al genoeg moeten zeggen: Een soort EMP die signalen kan verstoren of zelfs kan vernietigen. Bekijk de movement video hier beneden.

De volgende video zal de combat in Catalyst laten zien en ook de verschillen tussen light en heavy punches. Ook kan Faith momentum behouden tijdens de combat waardoor ze zo snel mogelijk haar enemy weer voorbij kan gaan rennen terwijl hij vanaf de grond mag toekijken hoe Faith ‘m met haar speed vaults peert! Je kunt in een focus state gaan waarin het voor enemies bijna onmogelijk is je aan te raken, zo lang als jij je focus kunt behouden! Raak je echter die focus kwijt, kunnen enemies meer damage op je doen omdat je afgeleid bent. Bekijk de combat video hier beneden.

24 mei zal de game te spelen zijn, kijk jij uit naar deze geweldige en vrije game? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek