Mega Man 11 demo is nu beschikbaar

Mega Man 11

De Mega Man 11 demo is uitgebracht op de Switch, PS4 en Xbox One. Dit werd vannacht aangekondigd op de Mega Man Twitter pagina. De Switch-versie was al vanaf gisteren te spelen en de PS4 en XBox One-versies zijn hier vandaag aan toegevoegd.

Het duurt nog iets minder dan een maand voordat Mega Man 11 gereleased gaat worden op de Switch, PS4, Xbox One en PC. Gamers die niet nog een maand kunnen wachten hebben geluk. Het is namelijk vanaf vandaag mogelijk om een demo van de game te spelen op de Switch, PS4 en Xbox One. De demo geeft spelers de optie om een boss fight uit te proberen. Naast de boss fight kun je ook het Double Gear systeem uitproberen.

Mega Man 11 wordt gereleased op 2 oktober op de Nintendo Switch, PS4, Xbox One en PC.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek