Mega Man 11 krijgt een release datum

Mega Man 11 Capcom

Capcom’s Mega Man is klaar voor een comeback, nu dat games als Spyro terugkomen, kan deze kanjer zeer zeker niet buiten worden gesloten. Mega Man 11 komt op 2 oktober uit voor op de PC, PS4, Xbox One en de Nintendo Switch.

Dit elfde deel zal het old-school gevoel terugbrengen in een nieuw jasje. De Blue-Bomber zal het wederom opnemen tegen een aantal Robot Masters. Mega Man 11 zal in een splinternieuw 2.5D perspectief te spelen zijn, dit terwijl deel 9 en 10 nog de traditionele 8-bit stijl bevatte. Dit deel brengt een boel van de oude developers en artiesten terug naar de studio, speciaal voor de grootste comeback. Onze blauwe held zal nieuwe skills hebben in combinatie met zijn trademark movement en abilities.

Het verhaal is weer een adaptatie op de oude delen met een nieuwe twist eraan, zoals wij dat dan ook gewend zijn! De game is, volgens Gamespot, een Mega Man als geen ander. Zij hebben de game hands-on gespeeld en lieten de wereld weten dat dit deel wel gewoon dat oude gevoel terughaalt voor de fans.

Mega Man 11 Capcom

Kijken jullie uit naar dit alweer elfde deel van de grootse Mega Man reeks? Hij zal op 2 oktober verschijnen, dat is één dag vóór mijn verjaardag, mochten er mensen met geld teveel zijn, jullie weten me te vinden ;). Grapje, maar even terug te zaken, mocht je het gemist hebben, de game komt uit voor op de PS4, XB1, PC en NS. 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek