Mega Man 11 onlangs aangekondigd

Zoals vele van jullie al weten of al voorbij hebben zien komen, een nieuwe Mega Man is aangekondigd. Mega Man bestaat inmiddels 30 jaar. Met de huidige next gen consoles werd het tijd voor een nieuwe game in deze serie. In 2018 wordt deze 30 jarige bestaan gevierd met een nieuwe game.

Mega Man 11 komt in laatste half jaar van 2018 uit. De game zal speelbaar zijn op de Switch, Xbox One, PS4 en PC. Naast deze aankondiging bracht Capcom nog meer nieuws omtrent Mega Man. Alle eerder uitgebrachte games komen naar de Switch. Mega Man Legacy Collection 1 en 2 komen naar de Switch in de lente van 2018. Alle 8 Mega Man X games komen in de zomer van 2018 naar de Switch, Xbox One, PS4 en PC.

White Noise

Kortom voor de Mega Man fans onder ons , zoals mij, beloofd 2018 een geweldig jaar te worden. Een jaar waar we weer van de klassiekers kunnen genieten maar ook een gloednieuwe game kunnen gaan spelen. Kijk hieronder naar de trailer van Mega Man 11.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek