Meld je aan voor The Elder Scrolls: Legends beta!

TESL Beta legends

Sinds gisteren is Bethesda begonnen met het verzamelen van aanmeldingen voor de beta van The Elder Scrolls: Legends, het eerste strategische kaartspel gebaseerd op de Elder Scrolls-serie. Komende maanden zullen spelers worden uitgenodigd voor de beta. Je kunt je hiervoor aanmelden via de website, waarover je hieronder meer kunt lezen!

Legends zal de wereld van The Elder Scrolls nog verder voor je uittekenen door middel van diepgang in personages, wezens, lore en nog veel meer. Je kennis over de serie zal zich nog verder kunnen uitbreiden, terwijl je bedachtzaam je volgende move aan het bedenken bent. De game zal gevarieerde gameplaymodi aanbieden, zodat iedere soort gamer er mee aan de slag kan gaan. Het maakt niet uit of je nu veel of weinig vrije tijd hebt. Voor iedereen is er wel een plekje in Legends.

Het is een easy to learn but hard to master soort spelletje waarbij je makkelijk aan de game kunt beginnen als casual speler. Maar de game biedt daarnaast ook meer dan genoeg diepgang voor de meer ervaren spelers. De verschillende deck types en strategieën zullen er voor zorgen dat iedere game anders zal verlopen dan de vorige.

“Als fan van digitale strategy card games stond ik te popelen om onze mensen met Legends aan de slag te laten gaan,” aldus Pete Hines, Vice President PR en Marketing bij Bethesda Softworks. “We kijken uit naar de feedback van de spelers om ons te helpen bij hoe die verder zal ontwikkelen in de toekomst.”

Aanmelden voor de beta doe je hier. The Elder Scrolls: Legends wordt ontwikkeld voor PC en iPad. Op een later tijdstip zullen er nog meer platformen worden aangekondigd waar de game op te spelen zal zijn.

Nog ruimte voor nog een kaartspelletje? Of haal je al genoeg voldoening uit Hearthstone en Hartenjagen? Laat het ons weten!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek