Metal Gear Solid 5 Multiplayer Update

Metal Gear Online

Een nieuwe update voor Metal Gear Online is onderweg en zal nieuwe content naar de game brengen. Als één van de multiplayer opties in Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain zal dit voor een aantal fans leuk zijn om te horen! De update zal onder andere een nieuwe character introduceren.

Het nieuwe personage is Quiet, de dame die ook een grote rol speelt in de campaign van de core game. Wat sowieso al bekend is, is dat zij in haar bekende trademark outfit speelbaar zal gaan zijn. Dus wil jij graag als een bad-ass vrouwtje gaan spelen en iedereen domineren? Dan is dit jouw kans! Zie de aankondiging van Quiet hier beneden.

Quiet, het nieuwe personage

Naast Quiet zal de update ook nieuwe dance moves en hero poses brengen, oftewel ”Appeal Actions”. Dit zijn acties die het mogelijk maken om te dansen, zwaaien, bepaalde posities aan te nemen als een soort van grappige toevoeging. Dit is natuurlijk maar één van de fun opties in een spel als dit. Gewoon sociaal zijn en met elkaar lachen is wat een spel natuurlijk ook leuker zal maken voor de spelers! Bekijk de poses en dance moves hier beneden.
Basic Appeal Actions

En last but not least zullen er nieuwe maps gaan komen met de update die allen een nieuwe omgeving zullen brengen. De DLC zal ergens in maart releasen maar er is helaas nog niet bekend of de update gratis zal zijn. Ergens deze week zal de definitieve informatie over de update bekend worden gemaakt en hier over zullen wij natuurlijk weer een mooie lap tekst voor jou klaar zetten! Hier beneden kun jij nog een algemene indruk krijgen over de nieuwe maps genaamd Azure Mountain, Coral Compound en Rust Palace.

Azure Mountain Map Coral Complex Map Rust Palace Map

Ben jij benieuwd naar hoe deze update zijn werk zal gaan doen, en ga jij hem spelen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek