Metal Gear Solid 5 online krijgt survival mode

Metal Gear Solid Online survival mode

Metal Gear Solid V krijgt een survival mode. De details werden vorige week al bekend gemaakt. De patch zal vandaag uitkomen en zal ook enkele balance aanpassingen met zich mee brengen. Ook zullen spelers de achtergrond muziek op random kunnen zetten. Konami gaf details over de patch vrij op hun website. Fulton balloon zullen moeilijker worden om neer te halen. Voorheen kon dat met een enkel schot. 

Enkele andere aanpassingen zijn de vertragingen in de acties van spelers. Tot nu toe kon het voorkomen dat wanneer een speler een duik maakte of sprintte, een soort van voorwaartse warp voorkwam.  Dit zal nu minder vaak voorkomen. Ook de GP die spelers zullen krijgen van game modes en trigger detection op wapens als claymores en mines zal worden aangepast. De grootste toevoeging blijft natuurlijk de survival mode. Spelers zullen in teams van zes man strijden voor een five-match win om beloningen binnen te halen. Konami maakte eerder bekend in hun blog dat spelers 10 keer per week kunnen deelnemen aan de mode. Spelers die in bezit zijn van de Cloaked in Silence DLC kunnen zoveel spelen als ze willen. De resterende spelers zullen de maps ook kunnen uitproberen door middel van de survival mode.

Ook zorgt de patch er voor dat personal stat screens van andere spelers bekeken kunnen worden. De speler zijn characters en MB coins zullen niet getoond worden. De patch maakt het daarnaast mogelijk om de stem van een character aan te passen.

Metal Gear Solid online survival mode

De Metal Gear Solid patch brengt ook nog enkele kleine maar toch aparte aanpassingen. Wanneer de speler stilstaat, zal zijn hoofd in de zelfde richting als de camera wijzen. Maintenance notifications zullen getoond worden voor een maintenance begint. De mission objective kan verstopt worden via de options settings. Nieuwe preset texts zijn toegevoegd en score logs zullen op de kill screen getoond worden.

Voor een volle lijst van aanpassingen en features die de patch met zich mee brengt kun je hier terecht.

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek