Metal Gear Solid “Cloaked in Silence” arriveert 15 Maart

metal gear solid

Metal Gear Solid V krijgt een nieuwe DLC! Deze zal een nieuwe gamemode en drie nieuwe maps toevoegen aan Metal Gear Online, en is beschikbaar vanaf 15 maart.

Ondertussen zullen alle hardcore Metal Gear fans wel bekend zijn met de meest recente entree in de franchise: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Wat sommigen van jullie misschien nog niet weten is dat het online deel hiervan, Metal Gear Online, binnenkort een nieuwe expansion krijgt!

Konami Digital Entertainment B.V. heeft vandaag aangekondigd dat de “Cloaked in Silence” DLC campaign voor Metal Gear Online beschikbaar zal zijn op 15 maart. Het gaat hierbij dus uitsluitend om het squad-based multiplayer deel van de Metal Gear Solid V: The Phantom Pain release. De expansion pack zal drie nieuwe maps bevatten voor de multiplayer, genaamd Coral Complex, Rust Palace en Azure Mountain. Ook komt er een nieuw playable character bij kijken: Quiet.

Metal Gear Online krijgt hierbij ook een nieuwe gamemode! Deze modus zal Survival heten en zal beschikbaar zijn op 7 April. In Survival zullen teams van spelers het tegen elkaar opnemen om de hoogste win streak te halen, en daarmee ook de betere beloningen binnen te slepen. Alle spelers kunnen die nieuwe Survival maps gratis proberen, tot een maximum van 10 keer per week. Het aantal gratis deelnames zal elke dinsdag worden gereset tijdens het geplande onderhoud. Spelers die het Cloaked in Silence expansion pack gekocht hebben, zullen ongelimiteerd toegang hebben tot de Survival gamemode, en daarmee dus ook de nieuwe maps.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, en daarbij dus inbegrepen Metal Gear Online, zijn op het moment alleen verkrijgbaar voor de PS4, de Xbone, en natuurlijk via Steam. Het is ook nog beschikbaar op de last-gen platforms van de PS3 en Xbox 360.

Voor meer gedetailleerd nieuws over de meest recente updates, patches, en andere toevoegingen kun je altijd terecht op Metal Gear Online’s eigen site, te vinden bij deze link.

Tags

Over: Lamenotcool

ICT-Student in Eindhoven en part-time gamer. Ik ben vooral een groot fan van RPG's, met Dark Souls als voornaamste IP. Dark Souls 3 screenshot Hier en daar speel ik ook wel eens graag een FPS, maar van strategy-stijl games (en dan vooral tower defense) ben ik niet te spreken. Mocht je een keer een aanbeveling hebben voor een mooie hardcore-RPG, laat het even weten!

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek