Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 dag ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  2 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  4 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  4 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  6 dagen ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  6 dagen ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Metroid Prime 4 onderweg naar E3 2017?

Metroid Prime

Alexander Brandon is aan het werken voor Retro Studios in Austin. Alhoewel dit nog niets verklapt, zou dit een hint kunnen zijn naar de ontwikkeling van een nieuwe Metroid Prime.

Alexander Brandon is een musicus en een enorme Metroid Prime fan. Het zou dus best vreemd zijn als hij een aanbod zou afslaan om mee te werken aan deze franchise. Onlangs heeft hij het volgende bericht geplaatst op social media.

prime

Wederom niks belovend, maar hij laat wel weten dat hij nog niets mag verklappen over wat hij precies aan het doen is bij Retro Studios. De Studio heeft in het geheim gewerkt aan Donkey Kong Country: Tropical Freeze. Kensuke Tanabe, de director van de Metroid Prime serie heeft al verteld dat een nieuwe Metroid Prime waarschijnlijk op de Switch zal lanceren, in plaats van de Wii U.

De ontwikkeling van deze nieuwe game zou een ruwe drie jaar kosten. Laat het toevallig zo zijn dan Retro Studios nu al ongeveer drie jaar bezig is met een nieuw project (DKC: Tropical Freeze verscheen in 2014).

Daarnaast weet Retro Studios de fans ook lekker warm te maken met verschillende Tweets. Zo spellen ze PATIENCE in Scrabble letters en posten ze een video van “Prime ribs” op de vraag: “waar werken jullie momenteel aan?”

E3 is nog maar om de hoek en Nintendo heeft al laten weten dat E3 dit jaar een grote zal worden. De terugkomst van een van de grootste Nintendo franchises zou natuurlijk goed helpen bij het maken van een grote E3 voor Nintendo.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek