Metroid: Samus Returns Wapen Trailer

Metroid: Samus Returns

Er is op YouTube een nieuwe video verschenen over de aankomende 3DS-game Metroid: Samus Returns. In de video worden de verschillende wapens en skills getoond, die je in de game kan gebruiken. 

Het duurt nog maar enkele dagen voordat Metroid: Samus Returns uitkomt op de Nintendo 3DS. De game is een remake van de Game Boy-game Metroid II: Return of Samus, die in 1991 verschenen is. De game is zowel grafisch als gameplay technisch geüpdatet. Om fans nog wat laatste informatie te geven over de nieuwe game heeft Nintendo UK een video geplaatst met de skills en wapens die beschikbaar zijn.

Het grootste deel van de wapens in de video zijn al bekend van de Game Boy-versie, maar sommigen komen met nieuwe features. Het is bijvoorbeeld in de 3DS-versie mogelijk om in verschillende hoeken te schieten, een feature die in 1991 nog onmogelijk was. Een geheel nieuwe feature in de game zijn Aeion abilities. Deze Aeion abilities zijn aan het eind van de video te zien. Naast de features van de Game Boy-game zitten in Metroid: Samus Returns ook features van de games die na Metroid II verschenen zijn. De game is dus een must have voor de echte Metroid-fan

Metroid: Samus Returns zal op 15 september verschijnen op de Nintendo 3DS.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek