Mewtwo ook onderweg naar Pokémon Go

mewtwo pokemon go

Mewtwo zal de volgende legendarische Pokémon worden die je kunt bemachtigen in Pokémon Go. Er zit echter een addertje onder het gras, want deze Pokémon zal iets moeilijker zijn om te vangen dan de legendarische vogels zie op dit moment beschikbaar zijn.

Tijdens het Pokémon Go Stadium evenement in Japan is Mewtwo ontgrendeld voor alle Pokémon Go spelers over de hele wereld. Binnen enkele weken zal hij beschikbaar worden via de smartphone app, maar je moet iets extra’s doen om Mewtwo te kunnen vangen.

Mewtwo zal namelijk alleen maar verschijnen in de zogenaamde Exclusive Raid Battles. Dit zijn raid battles waar je een uitnodiging voor nodig hebt. De enige manier om een uitnodiging voor zulke raids te ontvangen is om bij de desbetreffende gym al eens eerder binnen een korte tijd een raid succesvol te hebben afgesloten. Hoe veel tijd hier precies in zit is niet duidelijk, maar Niantic geeft aan dat trainers ruim van tevoren op de hoogte gehouden worden zodat zij zich kunnen voorbereiden op een gevecht tegen Mewtwo.

Niantic geeft verder nog aan dat er binnenkort ook andere sterke Pokémon uit Raid eieren zullen verschijnen. Welke dit zijn is nog een raadsel. Onlangs zagen we Zapdos, Moltres, Articuno en Lugia al verschijnen als Raid Pokémon. Haal ze snel binnen want deze vier legendarische vogels zullen maar tot 31 augustus beschikbaar zijn in de smartphone game.

Naar welke legendarische Pokémon kijk jij het meeste uit? 

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Luisterhoek