Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  4 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  5 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Microids komt met Syberia 3 Release date en trailer

syberia 3

Na 13 jaar is het dan eindelijk zover. Benoit Sokal’s nieuwe meesterwerk Syberia 3 zal op 2o april in Europa uitkomen voor de Playstation 4, Xbox One en PC/Mac.

Elliot Grassiano, Vice-President van Microids heeft gezegd: After years of expectations, we are glad to offer to our fans a first overview of the universe imagined by Benoit Sokal and set to music by Inon Zur. This first trailer will transport them in Kate Walker’s new adventure, they will learn more about her fellow companions and the obstacles they are going to face.

Het verhaal van Syberia 3 begint als Kate meer dood dan levend gevonden word aan de kust bij de Youkol stam. Dit is een nomadisch volk die voor hun sneeuw struisvogels zorgen tijdens hun migratie. Gevangen in Valsembor stad zullen ze een samen een manier moeten vinden om hun reis voort te zetten in achtervolging van hun vijanden en onverwachte uitdagingen. Terwijl op hetzelfde moment het verleden van Kate haar begint in te halen.

2 personages zijn onthuld:

AYAWASKA

Hoewel ze niet groter is dan 1.10m, deze kleine lachende en raadselachtige dame fungeert als de sjamaan van de Youkol stam. Ayawaska zal kate aanbieden haar te vergezellen in de sneeuw struisvogel transhumance, een echte heilige missie voor haar stam. Gedurende de reis zal Ayawaska Kate voorzien van belangrijk advies omdat zij als enige het voor mekaar krijgt om de mysterieuze vorm van haar voorspellingen te decoderen.

syberia 3

Simon Steiner

Een geniale ambachtsman, Simon Steiner is eigenaar van een kleine klokkenmakers winkel in Valsembor, de stad in de buurt van waar de Youkol stam hun kamp heeft gevestigd. Ondanks zijn knorrige en achterdochtige blik, deze 70 jaar oude man is erg aardig richting het nomadenvolk dat het grootste deel van de stad graag zo snel mogelijk zou zien vertrekken. Kate zal zijn vertrouwen moeten zien te winnen, zodat hij aanvaardt een essentieel element voor haar te bouwen om haar reis met de Youkol stam voort te zetten.

syberia 3

Syberia 3 zal op 20 april in Europa en 25 april in Noord Amerika uitkomen. De game zal in meerdere talen uitkomen waaronder Nederlands.

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek