Microsoft komt met Media event

Microsft

Een nieuw jaar is begonnen en dus nieuwe persconferenties liggen in het verschiet. Over een tijdje kunnen we alweer uitkijken naar de volgende editie van de E3 bijvoorbeeld. Microsoft komt iets eerder met een extra persevenement. Hierin laten zij hun Xbox lineup zien en zetten zij bepaalde games nog eens in het spotlicht. Ze gaan zich hierbij focussen op games die in de eerste helft van 2016 gaan uitkomen.

Microsoft heeft naar buiten gebracht dat zij op 25 februari een media evenement houden waarin zij games laten zien die in het eerste halfjaar van 2016 uit gaan komen. Dit gebeurt in San Francisco en ook het hoofd van Xbox, Phil Spencer, is aanwezig op dit evenement. Mensen die deelnemen krijgen de kans om aan de slag te gaan met games die uit gaan komen voor de Xbox One en Windows 10.

Microsoft

Microsoft kiest er voor om zelf voor de E3 nog even het podium te nemen om momentum omhoog te brengen. Op het evenement kunnen we verschillende games verwachten zoals Quantum Break, Forza Motorsport 6 en Dark Souls III. Tijdens het evenement komen ook developers aan het woord welk over hun ervaring praten en is er ruimte voor interviews. Het is nog maar de vraag of dit evenement live te zien gaat zijn voor de rest van de wereld, maar zeker is wel dat er nieuws naar buiten gaat komen tijdens dit evenement. Microsoft is hard bezig om aan de weg te timmeren en lijkt erop gebrand te zijn zo goed mogelijk deze generatie door te komen. Hierdoor kiezen zij voor een meer open aanpak zoals het testen van beta software en neemt het de input mee welke zij krijgen tijdens het testen voor wanneer uiteindelijke producten en diensten op de markt komen.

Wat vind jij van het nieuwe Microsoft? Laat het ons weten in de comments hier beneden!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek