Microsoft brengt Halo nieuws vanuit Gamescom

Halo Wallpaper

Het nieuws stroomt de komende dagen binnen, mochten jullie het namelijk nog niet weten is de Gamescom gisteren afgetrapt en Microsoft heeft al een Media Briefing gehouden. Tijdens deze Briefing hebben zij veel nieuwe informatie gegeven over Halo, zo zijn er nieuwe games aangekondigd maar ook nieuwe Halo hardware

Halo 5 Special edition console
Microsoft heeft op zijn media briefing een nieuwe hardware bundel uit de doeken gedaan geheel in het thema van de opkomende Halo 5 welke hieronder te zien is:
Halo 5 bundel

Naast deze bundel komt er ook een aparte controller uit van Halo 5:
Halo 5 Controller

Halo WK aangekondigd
Halo World Championship

Microsoft heeft ook een nieuw toernooi aangekondigd voor de Esports spelers van dit spel, met een prijzenpot beginnend vanaf een miljoen dollar. Dit toernooi heet de ‘Halo World Championship’. Voor meer informatie kun je terecht bij de website welke op de afbeelding is weergegeven.

Halo Wars 2 aangekondigd
Halo Wars is een spel welke is uitgekomen in 2009 voor de Xbox 360. Het spel is een Real time strategy game gemaakt door Ensemble Studios (bekend van de game Age of Empires) en vandaag hebben we de aankondiging mogen zien van het nieuwste deel in deze serie namelijk Halo Wars 2. Dit spel komt in de herfst van 2016 uit en is een samenwerking van 343 industries en Creative Assembly. Hieronder is de teaser trailer te vinden:

Halo 5 Guardians multiplayer trailer
Tot slot hebben wij voor jullie nog een trailer van de opkomende game Halo 5 Guardians. Halo is natuurlijk een serie geweest welke multiplayer voor altijd heeft veranderd en met Halo 5 hopen zij weer sterker terug te slaan tegen de concurrentie. Wat opvalt in de trailer is dat deze T-rated is. Ook is de camera zo gemaakt dat volgens Microsoft dit een ideaal spel is voor de serieuzere gamer. De trailer is hieronder te zien:

Wat vinden jullie van al het nieuws dat vandaag naar buiten is gebracht? Laat het ons weten!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek