Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  4 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  5 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  7 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  7 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Microsoft geeft datum aan E3 2016

Microsoft

Over twee maanden is het weer zover, de kerstmis onder de gamers, de Electronic Entertainment Expo gaat dan weer van start. Langzaam beginnen de verschillende bedrijven hun persconferentie te voorzien van een datum en vandaag heeft Microsoft die van haar gegeven.

De laatste jaren was Microsoft altijd als eerste aan de beurt met een persconferentie. Maar aangezien EA dit jaar haar eigen evenement houdt, hebben zij een dag ervoor een show. Microsoft zou gaan proberen het momentum dat ze vorig jaar hebben opgebouwd vast te houden en verder uit te breiden.

Vorig jaar had Microsoft een sterke E3. Zo kwamen Xbox 360 games naar de nieuwe Xbox One en werd er ook nog een elite controller aangekondigd.  Als dat nog niet genoeg was kwam er ook een trailer van Gears of War 4 en werd Platinum’s game Scalebound getoond aan het publiek. Dit jaar zou Microsoft zeker proberen de E3 van 2015 te evenaren of zelfs voorbij te streven. Gaat Microsoft bijvoorbeeld de launch van de Nintendo NX dwarsbomen en die van de bijna zeker komende PS4K van Sony met een eigen krachtigere console? Of kiezen zij er toch voor om geen risico te nemen met het splitsen van het aantal gebruikers deze generatie?

Microsoft

Microsoft is tot nu toe de enige van de grote drie die een datum gegeven heeft aan haar persconferentie. Het duurt nog wel een tijd tot de E3 weer begint en wanneer deze dichterbij komt is de kans groot dat we ook de datums van de overige bedrijven weten. De volgorde die de laatste jaren werd aangehouden zag het Amerikaanse bedrijf als eerste, vervolgens was Sony aan de beurt en Nintendo mocht de E3 persconferenties afsluiten. De persconferentie van Microsoft is op 13 juni om 18:30.

Heb jij ook al zin in de E3? Blijf jij er zelfs in de nacht voor wakker om het allemaal live te volgen? Laat het ons weten!

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek