Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  3 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  4 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  5 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  5 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Microsoft komt met Halo 5 DLC teaser

Halo 5 DLC

Microsoft komt wederom met een teaser van DLC voor Halo 5: Guardians. Een tweet van de Halo channel las simpelweg “Shall we play a game?”. Dit zou een teaser voor een nieuwe game mode kunnen zijn. Naast een (niet veel onthullende) afbeelding is er nog niet veel bekend. Meer informatie volgt vandaag of morgen. 

De volgende afbeelding werd bij de tweet getoond.

Halo 5 DLC

Wat we wél weten is dat Halo 5 nog tenminste één expansion krijgt. Developer 343 Industries heeft dan ook vaker teasers losgelaten over aankomende content. Het zou kunnen dat er vandaag nog details bekend worden gemaakt. De developers zeiden vorige week al dat op de 6e waarschijnlijk meer informatie zou komen. Geruchten gaan dat de DLC een custom games browser zal toevoegen. Deze zal de PC versie in een soort gratis Halo 5 Arena/Forge multiplayer veranderen.

Volgens de community lead komt de volle reveal vandaag of morgen. De release zal kort daarna volgen. De update is groot dus het zal waarschijnlijk donderdag worden. Grote updates komen namelijk nooit op vrijdag. De update zal voor zowel de Xbox One als Win 10 verschijnen. Daarbij komen een aantal pc gerichte fixes. Het zal voornamelijk gaan om het verhelpen van crashes en het aanpassen van mouse responsiveness. De Join in progress custom games browser zal een van de grootste nieuwe features worden. De bedoeling is dat de PC community flink gaat groeien.

Halo 5 is nu al langer dan een jaar uit. De titel verscheen in oktober 2015 voor de Xbox One. De shooter kreeg een hoop support in de vorm van gratis DLC. Op bijna maandelijkse basis kwamen acht verschillende gratis expansions uit. De laatste DLC zal sowieso meer Warzone maps en Forge canvases toevoegen. De paid content zal bestaan uit een Req genaamd  “The Voices of War”. Deze introduceert drie nieuwe multiplayer announcers. Een daarvan is Edward Buck.

 

 

 

Gerelateerde berichten

Tags

Over: nicholasnoob

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek